✔ Alle merken ✔ Alle telefoons

✔ Altijd actueel en 100% onafhankelijk

Sim Only abonnementen vergelijken

Geen behoefte aan een nieuwe smartphone maar wel voordelig bellen! Vergelijk hier alle Sim Only abonnementen op prijs, data, belminuten, providers en netwerken. Sim Only staat bekend om zijn voordelige tarieven omdat en geen telefoonkosten in rekening worden gebracht. Kies supersnel 4G en combineer dit met een onbeperkte bel/SMS bundel. De mogelijkheden zijn eindeloos met Sim Only en de tarieven liegen er niet om. Stel hieronder op basis van je verbruik het ideale Sim Only contract samen en bestel direct online het gewenste abonnement.

Onafhankelijk Sim Only vergelijken

Vergelijk hier alle Sim Only abonnementen en bespaar tot 80% op je telefoonrekening! Maak de vergelijking persoonlijk door uw verbruik aan te geven. Iedereen kan verlengen en dat geld ook voor Sim Only, kies een verlenging en krijg extra voordeel. Bent u momenteel tevreden over uw huidige netwerk dan kunt u ook alle aanbieders op netwerk vergelijken. Heeft u een voordelig Sim Only abonnement gevonden dan kunt u deze direct online bestellen en z.s.m. gebruik maken van de goedkope tarieven die Sim Only aanbiedt. Sim Only is immens populair en ruim 40% van de Nederlanders belt al goedkoper met Sim Only.

Gratis nummerbehoud

Nummerbehoud is gratis bij alle providers. Met nummerbehoud neemt u uw telefoonnummer mee als u overstapt van provider. Kies voor nummerbehoud als u uw nummer graag wilt behouden of kies een nieuw telefoonnummer. Een specifiek telefoonnummer uitkiezen bij overstappen of aanmelden is niet bij alle aanbieders van toepassing, vaak kiest de provider het nieuwe telefoonnummer uit. Voor alle informatie over nummerbehoud verwijzen wij u door naar de pagina van de aanbieder.

Sim Only maandelijks opzegbaar

Veel providers bieden een maandelijks opzegbaar Sim Only contract aan. Hiermee zit u niet vast aan jaarcontracten en heeft u de mogelijkheid sneller over te stappen indien u niet tevreden bent of een beter aanbod heeft gevonden. Kies een Sim Only contact zonder looptijd en blijf in controle!

Sim Only met internet

Beschikt u al over een smartphone die nog voldoet aan uw wensen dan is Sim Only met internet de beste keus om alles uit uw smartphone te halen. Met een internetbundel krijgt u maandelijks een vast aantal MB’s dat u mag verbruiken, limiet bereikt? U betaald een tarief per MB extra of de downloadsnelheid wordt verlaagd naar 64Kb/s zonder extra kosten. Internetbundels variëren van prijs evenals de buitenbundelkosten voor mobiel data bekijk op de pagina van de aanbieders alle tarieven en voorwaarden.

Sim Only abonnementen vergelijken
4.4 (88%) 5 votes